Transilvania IT Forum 2024 - 180 de participanți, 14 grei din industria globală de IT și căpitanul echipei care a adus Cupa Campionilor Europeni la București în 1986

Transilvania IT Forum 2024 - 180 de participanți, 14 grei din industria globală de IT și căpitanul echipei care a adus Cupa Campionilor Europeni la București în 1986

Foto: Mihai Logofătu. Credit foto: Bittnet

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris miercuri, 16:38

Transilvania IT Forum, desfășurat la Sibiu, și-a încheiat cu succes cea de-a opta ediție, care a reunit nu mai puțin de 180 de participanți și 14 grei din industria IT - Dell, Cisco, HP INC, Samsung, HPE, Aruba, Brother, Epson, Jabra, Bitdefender, Zebra, APC by Schneider, Fortinet și Getac. Evenimentul, marcat de prezența unor invitați speciali și de prezentări inovative, a devenit un punct de referință pentru comunitatea IT din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Printre invitații speciali s-au numărat Ștefan Iovan, căpitanul echipei Steaua care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, Marius Ghenea, consultant și investitor român și Dragoș Popescu, consultant în dezvoltarea afacerilor și transformarea digitală.

Dragoș Groza, CEO al TOP TECH, a deschis evenimentul cu un discurs despre tema „De la campioni locali la experți naționali”, subliniind ambiția companiei de a crește cu 15% prin proiecte de infrastructură și datacenter.

"Grupul Bittnet în stadiul său actual are capacitatea de a genera sinergii între pilonii de business și de a furniza soluții IT complexe și variate pentru clienții din sectorul corporate și entitățile publice din Europa Centrală și de Est, dar și din Statele Unite", a completat și Mihai Logofătu, CEO Bittnet.

Cisco a prezentat Puterea platformei, Dell infrastructura inteligentă, HPE/Aruba despre cum să obții mai mult și mai ieftin din mediul virtualizat, APC by Schneider despre provocări și oportunități aduse de Inteligența Artificială, Bitdefender - despre cum să sporești reziliența cibernetică, iar cei de la Fortinet au vorbit despre soluții inovatoare pentru infrastructuri IT complexe.

Marius Ghenea și Dragoș Popescu, ceilalți doi invitați de onoare au închis Forumul cu discuții despre mediul de business, leadership și viitorul industriei IT.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania it forum
dell
cisco