Startup-ul românesc proptech Bright Spaces, dezvoltatorul platformei digitale de prezentare și ofertare a clădirilor și spațiilor de birouri, a fost selectat în acceleratorul proptech (property technology) Pi Labs din Marea Britanie.
Pi Labs este prima firmă de venture capital din Europa care investește exclusiv în startup-uri proptech și cel mai activ investitor din Europa în domeniu. Bright Spaces a fost ales, alături de alte 4 startup-uri europene și va intra într-un program intensiv de 15 săptămâni, având ca obiectiv dezvoltarea produsului și scalarea companiei la dimensiunea și la necesitățile pieței office europene.
28 noiembrie - Profit Financial.forum
Nucleul programului este centrat pe mentorat strategic, pe colaborare cu comunitatea din real estate și pe oportunitatea de a dezvolta o rețea cu comunitatea mai largă de property și proptech, alumni ai Pi Labs și investitori. Programul se va desfășura din martie până în iunie, iar la finalul acestei perioade Bright Spaces își va prezenta soluția în fața unei audiențe formate din investitori, jurnaliști și dezvoltatori imobiliari de talie internațională, în vederea desfășurării următoarei runde de finanțare de tip seed.
„Acceptarea în acceleratorul Pi Labs înseamnă pentru noi un salt de minimum un an în dezvoltarea Bright Spaces. Accesul la o piață de top în real estate la nivel mondial, cum este Londra, discuțiile cu peste 40 de mentori și posibilitatea de a obține următoarea rundă de finanțare de la fonduri de investiție europene cu specific în proptech reprezintă avantaje clare. A fost o competiție mare, cu un proces de selecție desfășurat pe câteva luni de zile, ce a presupus un efort de echipă pe măsura rezultatului. Deși această criză de sănătate publică a împins desfășurarea acceleratorului într-un mediu 100% online, beneficiile pentru noi sunt, fără doar și poate, majore”, spune Bogdan Nicoară, Founder & CEO Bright Spaces.
În contextul restricțiilor de călătorie și de socializare impuse în prezent, programul derulat de Pi Labs anul acesta va fi primul care se va desfășura la distanță.
CITEȘTE ȘI Coronavirus este folosit ca momeală în atacurile prin e-mail asupra companiilor de atacatorii cibernetici