Nothing lansează smartphone-ul CMF Phone 1

Nothing lansează smartphone-ul CMF Phone 1
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 iul 2024

În ciuda numelui ciudat, cel mai nou smartphone Nothing ascunde câteva caracteristici interesante, precum posibilitatea schimbării panoului din spate.

Brandul „accesibil” CMF al celor de la Nothing dobândește un nou membru, odată cu lansarea oficială a modelului CMF Phone 1, un smartphone din partea de joc a clasei de mijloc.

Urmărește-ne și pe Google News

Bazat pe chipset-ul Mediatek 7300, CMF Phone 1 oferă un ecran Super AMOLED de 6,67 inch, cu rezoluție Full HD, 120Hz rată de împrospătare a imaginii și o luminozitate maximă de 2.000 de niți.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Angajații de la Samsung au intrat în grevă generală CITEȘTE ȘI Angajații de la Samsung au intrat în grevă generală

Compusă dintr-o cameră f/1.8 de 50MP și un senzor de profunzime de 2MP, sistemul foto nu va fi punctul forte al acestui smartphone, dar nici nu avea cum să fie, dat fiind prețul de vânzare.

Bateria are o capacitate de 5.000 mAh și se va încărca cu 33W - nu există alimentare wireless.

Acest smartphone atrage atenția prin posibilitatea schimbării panoului de pe spate. Același panoul facilitează și atașarea ușoară a unor accesorii, precum o baterie externă sau un stand.

Producătorul nu garantează decât doi ani de update-uri pentru Android și trei ani pentru update-urile de securitate.

CMF Phone 1 va fi comercializat cu 8GB RAM și 128/256GB spațiu de stocare, urmând a costa 239 de euro, respectiv 279 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
nothing
smartphone
cmf phone 1