DriveNets și Tellence vor să dubleze echipa centrului R&D din București. Pandemia crește nevoia de soluții de rețea

DriveNets și Tellence vor să dubleze echipa centrului R&D din București. Pandemia crește nevoia de soluții de rețea
scris 7 apr 2020

DriveNets și Tellence vor să dubleze, până la finele anului, echipa centrului de cercetare-dezvoltare (R&D) deschis anul trecut în București, numărul de angajați urmând să urce de la 50 la 100.

Cele două companii anticipează că nevoia de soluții de rețea high-scale și low-cost, ca DriveNets Network Cloud, va crește, în condițiile în care pandemia de Covid-19 conduce la creșterea traficului de date pentru furnizorii globali.

Urmărește-ne și pe Google News

Japonia declară stare de urgență și anunță măsuri record pentru stimularea economiei, de aproape 1 trilion de dolari CITEȘTE ȘI Japonia declară stare de urgență și anunță măsuri record pentru stimularea economiei, de aproape 1 trilion de dolari

DriveNets, companie israeliană producătoare de soft de rețea, a deschis, în toamna anului trecut, centrul de cercetare și dezvoltare software în România în parteneriat cu Tellence Technologies, furnizor român de servicii software.

DriveNets a fost fondată de Ido Susan și Hillel Kobrinsky. Susan este și cofondator Intucell, compania care a inventat tehnologia SON (Self Optimizing Network), achiziționată de Cisco în 2013 pentru 475 de milioane de dolari. Kobrinsky a fondat Interwise, companie achiziționata de AT&T pentru 121 de milioane de dolari.

Tellence, înființată în 2012 de un grup de profesioniști în domeniul tehnologiei, este un  furnizor român de servicii software și inginerie de înaltă tehnologie. Compania este axată atât pe Cercetare și Dezvoltare cât și pe Suport software. Tellence operează într-o gamă largă de industrii: automobile, telecomunicații, securitate cibernetică, OTT, radiodifuziune, SatCom și semiconductori.

viewscnt
Afla mai multe despre
drivenets
tellence
r&d
bucuresti
centru cercetare drivenets
angajati
locuri de munca
drivenets angajari
pandemie
angajari it
coronavirus
soft de retea