Casca Vision Pro ar putea fi lansată în curând în afara Statelor Unite

Casca Vision Pro ar putea fi lansată în curând în afara Statelor Unite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iun 2024

Debutul internațional al celui mai nou produs Apple, casca Vision Pro, ar putea avea loc în luna iulie, când aceasta ar putea deveni disponibilă într-o serie de țări, în afară de Statele Unite.

Casca Vision Pro ar urma a fi lansată pe piețele din Marea Britanie, Canada și China începând cu a treia săptămână a lunii iulie, susțin surse anonime citate de MacRumors.

Urmărește-ne și pe Google News

La fel ca în Statele Unite, magazinele Apple vor face acomodări speciale pentru ca potențialii clienți să poată testa casca înainte de o achiziționa.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Siri va permite controlarea vocală a aplicațiilor de iPhone cu ajutorul AI-ului CITEȘTE ȘI Siri va permite controlarea vocală a aplicațiilor de iPhone cu ajutorul AI-ului

În Marea Britanie, de exemplu, Apple ar urma să monteze o serie de elemente de mobilă, precum fotolii pe care clienții să poată sta pe durata demo-ului.

Pentru a acomoda mobila necesară testelor pentru Vision Pro, Apple va realiza, cel mai probabil, o redecorare internă a magazinelor din aceste țări.

Este posibil ca acesta să fie doar primul val al extinderii disponibilității, iar în lunile și anii următori casca de „spatial computing” a celor de la Apple să ajungă într-un număr din ce în ce mai mare de țări.

În Statele Unite, Vision Pro costă începând de la 3.500 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
vision pro
vr
ar