HILS Development devine partener oficial al Dinamo 1948

HILS Development devine partener oficial al Dinamo 1948
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 iul 2024

Compania continuă acțiunile din pilonul strategic de implicare în comunitate cu un nou demers de susținere a sportului românesc, devenind partener oficial al Dinamo 1948 începând cu sezonul 2024-2025.

Cu misiunea de a construi comunități și de a oferi acces la un trai de calitate cât mai multor locuitori, HILS Development își asumă responsabilitatea de a se implica în viața comunității dincolo de dezvoltarea rezidențială, iar sportul, alături de educație și sănătate, este unul din pilonii de bază ai comunității.

Urmărește-ne și pe Google News

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
HILS Development devine partener oficial al Dinamo 1948

Prin noul parteneriat, HILS Development susține unul dintre cele mai iubite sporturi din România și contribuie la construcția succesului unei echipe legendare, Dinamo 1948.

Ionuț Negoiță, fondator și CEO HILS Development: Prin pilonul strategic de implicare in comunitate al HILS Development avem ocazia de a contribui la consolidarea clubului Dinamo. Sportul este o platforma importantă pentru sănătatea oricărei comunități, iar fotbalul, în special, are meritul de a ne aduce împreună. Nu este un secret pentru nimeni faptul că iubesc acest sport, iar Dinamo a fost dintotdeauna echipa mea de suflet. Sunt onorat să pot fi din nou alături de ei, de data aceasta în calitate de fondator al HILS Development, partener oficial al Dinamo 1948.

HILS Development devine partener oficial al Dinamo 1948

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări rezidențiale și mixed-use, fondată de către Ionuț Negoiță, cu o experiență de peste 19 ani în domeniul imobiliar și 11.000 de locuințe construite și vândute în București. Misiunea companiei este de a construi noi comunități și de a promova accesul la un trai de calitate accesibil pentru un număr cât mai mare de locuitori. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunității prin proiecte mixed-use se extinde pe un orizont de 20 de ani. În prezent, HILS Development gestionează șase proiecte de mari dimensiuni în București și finalizează peste 1000 de apartamente anual.

viewscnt
Afla mai multe despre
hils development
dinamo