FOTO Compania britanică Marshall pregătește cu românii de la Bluespace Technology o fabrică

FOTO Compania britanică Marshall pregătește cu românii de la Bluespace Technology o fabrică
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2024

Compania britanică Marshall și producătorul român Bluespace Technology plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluție containerizată militară și să discute potențialul de a înființa o unitate de producție în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Potrivit unui comunicat, Marshall a semnat un Memorandum de Înțelegere (MoU) cu Bluespace Technology, prin care vor explora oportunități de parteneriat pentru proiectarea, dezvoltarea și integrarea capacităților de ecranare electromagnetică și TEMPEST în soluții containerizate. Acordul a fost semnat luni la Expoziția Internațională Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), care are loc în București.

China investește masiv în semiconductori CITEȘTE ȘI China investește masiv în semiconductori

Documentul acoperă domeniile în care capabilitățile, produsele și serviciile celor două companii se completează reciproc și unde concentrarea lor în domeniul apărării și al afacerilor poate fi extins împreună, pentru a oferi soluții complete clienților militari.

"Suntem încântați de această nouă relație cu Bluespace Technology. Susține valorile noastre fundamentale de a construi parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate și cooperare cu organizații care pot aduce diversitate unui proiect și a căror expertiză completează propria noastră expertiză. Semnarea acestui memorandum semnifică angajamentul nostru de a colabora îndeaproape cu părțile interesate din România pentru a înțelege nevoile lor, asigurând că investițiile noastre susțin creșterea locurilor de muncă, dezvoltarea expertizei, construirea lanțurilor locale de aprovizionare și creșterea exporturilor", a declarat Lee Doherty MBE MA, director de Vânzări Marshall pentru Europa.

FOTO România se promovează, și cu melodii la nai, la cel mai important târg de turism dedicat pieței chineze. În urmă cu 14 ani lansa în același loc brandul „Explorați Grădina Carpaților” CITEȘTE ȘI FOTO România se promovează, și cu melodii la nai, la cel mai important târg de turism dedicat pieței chineze. În urmă cu 14 ani lansa în același loc brandul „Explorați Grădina Carpaților”

Cele două companii plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluție containerizată militară și să discute potențialul de a înființa o unitate de producție în România.

"Astăzi începe o călătorie colaborativă între Bluespace Technology și Marshall. Suntem mai mult decât entuziasmați să oficializăm acest parteneriat și să împărtășim know-how-ul nostru românesc pentru a atinge obiective comune și a avea un impact pozitiv în industrie", a declarat Constantin Pintilie, directorul general al Bluespace Technology.

FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă CITEȘTE ȘI FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă

Marshall are un portofoliu diversificat de afaceri într-o gamă largă de sectoare, inclusiv aerospațial și apărare, distribuție controlată termic, abilități și formare profesională, și proprietăți imobiliare.

Cu o prezență în creștere în Marea Britanie, Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu, Marshall angajează în prezent aproximativ 2.000 de oameni. 

FOTO Compania britanică Marshall pregătește cu românii de la Bluespace Technology o fabrică

viewscnt
Afla mai multe despre
fabrica
armament