CONFIRMARE Companie suedeză de design tehnologic intră în România

CONFIRMARE Companie suedeză de design tehnologic intră în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 12 aug 2024

Compania suedeză de design tehnologic Syntronic confirmă că se extinde prin deschiderea unei unități în România, la Timișoara, argument alegerea orașului prin infrastructura de producție și forța de muncă înalt calificată.

Operațiunea a fost anunțată luna trecută de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Noua unitate se va concentra inițial pe servicii de reparații, care vor face posibilă extinderea ciclului de viață al produsului.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
VIDEO Antibiotice Iași, cu afaceri și profit record, și-a fixat ținta după ce a lansat o centrală fotovoltaică: 90% energie din surse regenerabile CITEȘTE ȘI VIDEO Antibiotice Iași, cu afaceri și profit record, și-a fixat ținta după ce a lansat o centrală fotovoltaică: 90% energie din surse regenerabile

În a doua fază, unitatea Syntronic din România va trece la producția de serie în volume mari, cu producție cu costuri reduse pe lângă serviciile de reparații.

Va exista și un Centru Logistic, cu servicii de management al pieselor de schimb și soluții logistice.

"Extinderea reflectă angajamentul nostru de a fi disponibili în zonele imediate ale clienților noștri, în timp ce au întotdeauna acces la expertiza noastră internațională la scară largă", spune acum fondatorul și CEO-ul companiei, Björn Jansson.

FOTO Grup turc pregătește o investiție majoră în România CITEȘTE ȘI FOTO Grup turc pregătește o investiție majoră în România

Noua unitate din România va fi o completare a fabricilor companiei din Kumla (Suedia) și Ottawa (Canada). Acestea vor ajuta, de asemenea, cu know-how atunci când operațiunile în România vor crește.

Compania este prezentă în 9 țări și are aproximativ 1.900 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
timisoara
syntronic