Compania Națională de Investiții Rutiere are buget aprobat și recrutează peste 80 de angajați

Compania Națională de Investiții Rutiere are buget aprobat și recrutează peste 80 de angajați

Foto CNIR

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2024

Conducerea executivă a Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR) anunță că, la un an de la operaționalizarea companiei și o lună de la numire, a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"Bugetul aprobat prevede venituri totale în valoare de 34.247,31 mii lei și urmează a fi publicat în Monitorul Oficial.

FOTO Ciolacu, la șantierul naval din Brăila: România produce. Din ce în ce mai mult și mai bine! CITEȘTE ȘI FOTO Ciolacu, la șantierul naval din Brăila: România produce. Din ce în ce mai mult și mai bine!

Pentru buna funcționare a companiei, într-o primă fază, până la sfârșitul anului, vor fi contractați peste 80 de angajați.

În perioada imediat următoare, vor fi întreprinse acțiuni pentru angajarea personalului de specialitate și asigurarea dotărilor necesare implementării contractelor de infrastructură de transport rutier.

Undă verde: Agrofert, controlat de fostul premier Andrej Babis, miliardar ceh și liderul opoziției, preia East Grain din Cluj. Cea mai importantă investiție externă în agrobusiness-ul românesc din ultimul an CITEȘTE ȘI Undă verde: Agrofert, controlat de fostul premier Andrej Babis, miliardar ceh și liderul opoziției, preia East Grain din Cluj. Cea mai importantă investiție externă în agrobusiness-ul românesc din ultimul an

Menționez că toate anunțurile de angajare vor fi anunțate public și transparent pe site-ul companiei", a declarat Directorul General Gabriel Budescu

viewscnt
Afla mai multe despre
cnir
buget