Filip & Company a asistat Banca Transilvania în finalizarea achiziției OTP Bank România

Filip & Company a asistat Banca Transilvania în finalizarea achiziției OTP Bank România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 aug 2024

Echipa Filip & Company a acordat asistență juridică Băncii Transilvania privind finalizarea tranzacției prin care aceasta a achiziționat OTP Bank România și OTP Leasing România. Documentele cu privire la achiziție au fost semnate în februarie 2024, între timp fiind obținute aprobările autorităților de reglementare.

Suntem încântați să fim alături de Banca Transilvania la finalizarea acestei tranzacții și să sprijinim astfel efortul celei mai mari și dinamice bănci din România de a continua să consolideze și transforme piața serviciilor financiare. Suntem extrem de recunoscători echipei BT pentru că ne-a ales să fim parteneri în acest proiect complex și provocator.”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener și coordonatoarea departamentului de Finance & Banking al Filip & Company.

Urmărește-ne și pe Google News

Ne bucură că, și de această dată, am avut alături o echipă de profesioniști de la Filip & Company. Atenția la detalii, dedicarea și atitudinea proactivă au contribuit la finalizarea cu succes a acestei tranzacții, unul dintre cele mai importante proiecte ale Grupului Financiar Banca Transilvania în acest an.”, afirmă Bogdan Pleșuvescu, Director General Adjunct – Chief Legal Officer, Banca Transilvania.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Echipa Filip & Company care a asistat Banca Transilvania în această tranzacție a implicat, în diverse etape ale proiectului, peste 40 de avocați din toate departamentele firmei. Coordonată de Alina Stancu Bîrsan (partener) și Cristina Filip (partener), echipa a fost formată în principal din Rebecca Marina (counsel), Alexandra Manciulea (partener), Cătălin Suliman (partener), Raluca Biță (associate), Camelia Ianțuc (senior associate), Marius Gheldiu (associate), Simona Ungureanu (senior associate), Sandra Danciu (associate), Alin Grapă (senior associate), Cezara Diaconescu (associate), Mălina Palade (associate) Ruxandra Țenea (associate) și Sergiu Păun (associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice și experimentate practici de Finanțări și Bănci și de Achiziții și Fuziuni, asistând în numeroase tranzacții de achiziții și fuziuni, inclusiv din sectorul serviciilor financiare și fiind clasată în ambele arii în primul eșalon de către prestigioasa publicație Legal 500. Echipa include specialiști cu un palmares bogat și de succes, dobândit în cadrul unor proiecte desfășurate atât pe plan intern, cât și internațional. Filip & CompanyFilip & Company este una din societățile de avocatură de top din România care furnizează asistență de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializați în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocații Filip & Company au experiență elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, imobiliar, concurență, finanțări și piață de capital, dar și dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză și echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

Un articol Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
filip & company
otp bank românia