Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar sărbătorește 20 de ani de activitate

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar sărbătorește 20 de ani de activitate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 07:43

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar (ACJSFB) anunță cu entuziasm celebrarea a 20 de ani de activitate în cadrul unui eveniment festiv, care va avea loc pe 03 octombrie a.c., începând cu ora 18:00, la Arenele BNR.

Cu tematica Retro Party, retrospectiva aniversară va aduce împreună membri, colaboratori și prieteni ai Asociației, care vor sărbători două decenii de succes și realizări remarcabile în domeniul juridic din sectorul financiar-bancar.

Urmărește-ne și pe Google News

Evenimentul va fi marcat de momente artistice speciale, invitații serii fiind binecunoscuta trupă Jukebox & Julie Mayaya, cu o experiență de 20 de ani în muzica live, și comediantul Teo, cunoscut pentru umorul său inteligent și stilul autentic, ce va oferi momente de stand-up comedy. Atmosfera va fi întreținută de DJ Raluca Kisescu.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar a avut un rol esențial în dezvoltarea profesiei juridice în acest sector, dar mai ales a unei comunități puternice, ce reflectă importanța și impactul profesiei în instituțiile în care activează. Prin proiectele și activitatea sa, Asociația a promovat standarde înalte de excelență, integritate și profesionalism. Timp de 20 de ani, ACJSFB a fost un partener de încredere pentru instituțiile financiare și un susținător dedicat al consilierilor juridici, oferind oportunități de dezvoltare profesională și un cadru de colaborare eficient pentru toți membrii săi.

Evenimentul constituie, de asemenea, un moment de recunoaștere a excelenței din ultimii 20 de ani în domeniul juridic din sectorul financiar-bancar. Gala va aduce în prim-plan meritele profesioniștilor Asociației și va onora contribuțiile lor notabile, precum și impactul pe care îl au în cadrul echipelor, dar și instituțiilor din care fac parte.

Cu această ocazie specială, invitați de onoare vor susține scurte cuvântări privind retrospectiva, realizările și perspectivele Asociației.

Asociația invită colaboratorii apropiați și partenerii să le fie alături pentru a marca realizările, eforturile și contribuțiile importante ale ACJSFB. Reuniunea este dedicată tuturor celor care au contribuit la succesul Asociației de-a lungul celor două decenii.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
asociația consilierilor juridici
arenele bnr