Electrolux încasează din România dividende de peste 2 milioane euro

Electrolux încasează din România dividende de peste 2 milioane euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 24 iul 2024

Compania suedeză Electrolux va încasa de la subsidiara din România dividende de 10,69 milioane de lei (peste două milioane de euro) din profitul net obținut în 2023, care a atins 11,53 milioane de lei, în scădere cu 9,5% față de 2022, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,05 miliarde de lei, în creștere cu 18,7% față de 2022, dar sub nivelul atins în 2021, de 1,08 miliarde de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ Microsoft anunță o întrerupere majoră a serviciilor care afectează utilizatori din întreaga lume. Sunt afectate aeroporturi, bănci, magazine, TV. Compania de securitate cibernetică CrowdStrike, indicată ca vinovat, cade la bursă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Microsoft anunță o întrerupere majoră a serviciilor care afectează utilizatori din întreaga lume. Sunt afectate aeroporturi, bănci, magazine, TV. Compania de securitate cibernetică CrowdStrike, indicată ca vinovat, cade la bursă

Datoriile companiei au urcat anul trecut cu 19%, la 354,15 milioane de lei, iar creanțele au atins 219,64 miloane de lei, cu 17,1% mai mult față de 2022.

Numărul mediu al salariaților a scăzut cu 26%, la 640.

Cazul Puiu Popoviciu - Curtea de Apel București critică dur modul în care a fost condamnat:erori fundamentale de raționament, interpretări trunchiate, acuzații speculative, abordare inchizitorială. Parchetul trădează o ignorare fundamentală a legii civile CITEȘTE ȘI Cazul Puiu Popoviciu - Curtea de Apel București critică dur modul în care a fost condamnat:erori fundamentale de raționament, interpretări trunchiate, acuzații speculative, abordare inchizitorială. Parchetul trădează o ignorare fundamentală a legii civile

Electrolux este o companie ale cărei baze au fost puse în Stockholm în urmă cu peste 100 de ani.

Grupul suedez a preluat în 1997 fosta fabrică Samus din Satu Mare, cunoscută pentru producția de aragaz.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrolux
dividende
profit