Netflix lansează o nouă funcționalitate pentru cine vede filme și seriale pe telefoane smart iOS și Android. „Vă găsiți vreodată captivat de o scenă care vă rămâne în cap mult timp după ce e gata?"

Netflix lansează o nouă funcționalitate pentru cine vede filme și seriale pe telefoane smart iOS și Android. „Vă găsiți vreodată captivat de o scenă care vă rămâne în cap mult timp după ce e gata?"
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 17:21

Netflix a lansat „Moments”, o nouă funcționalitate pentru persoanele care urmăresc filme și seriale pe telefoane smart, aceasta urmând să fie disponibilă atât pe aparatele cele cu sistem de operare iOS, cât și cu Android.

„Vă găsiți vreodată captivat de o scenă Netflix care vă rămâne în cap mult timp după ce e gata? Acum, cu Moments – o nouă funcționalitate pentru mobile care se lansează astăzi la nivel global pe iOS și în următoarele săptămâni pe Android – puteți salva cu ușurință, retrăi și împărtăși scenele voastre Netflix favorite”, notează compania americană de streaming într-un comunicat publicat pe Tudum, site-ul său de știri.

Urmărește-ne și pe Google News
LinkedIn, sancționată cu amendă de 310 milioane euro CITEȘTE ȘI LinkedIn, sancționată cu amendă de 310 milioane euro
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum

Comunicatul, care nu uită să menționeze de lansarea la sfârșitul acestui an a celui de-al doilea sezon pentru serialul-fenomen Squid Game, explică modul facil în care va funcționa noua opțiune pe telefoanele smart:

„Tot ce trebuie să faci este să apeși pe Moments în partea de jos a ecranului tău, și scena se va salva automat în tabul tău My Netflix”.

FOTO Mediaposte Hit Mail, controlat de un grup fondat de Ludovic al XI-lea, investește în România CITEȘTE ȘI FOTO Mediaposte Hit Mail, controlat de un grup fondat de Ludovic al XI-lea, investește în România

Scenele astfel salvate vor putea fi revăzute rapid oricând pe telefonul smart și vor putea fi partajate pe Instagram, Facebook și alte rețele de socializare, scrie Hotnews.ro.

„Poți distribui un Moment când îl creezi, sau din tab-ul My Netflix, dacă selectezi o scenă și apeși pe ea pentru a o distribui pe toate platformele”, mai notează comunicatul.

Noua funcționalitate va face astfel posibilă partajarea unor scene favorite din filme sau seriale în condițiile în care marile rețele de socializare șterg de regulă clipurile încărcate „manual” de utilizatori, considerând că acestea încalcă regulile drepturilor de autor.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix. filme