Hell suspendă producția de băuturi energizante

Hell suspendă producția de băuturi energizante
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:17

Din cauza deficitului actual de vitamina B în Europa, producătorul Hell Energy, din Ungaria, va suspenda temporar producția de băuturi energizante HELL, care conțin vitamine de tip B, pentru o perioadă estimată de 2-3 săptămâni.

Lipsa vitaminelor B în Europa are un impact semnificativ asupra industriilor farmaceutică și de producție a alimentelor. 

Urmărește-ne și pe Google News
IKEA își urcă vânzările în România: A fost o decizie de afaceri înțeleaptă CITEȘTE ȘI IKEA își urcă vânzările în România: A fost o decizie de afaceri înțeleaptă
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Ca răspuns la această situație, suntem nevoiți să întrerupem producția de băuturi energizante HELL pentru o perioadă limitată. Luăm toate măsurile să minimizăm durata acestei întreruperi și să reducem impactul acesteia asupra partenerilor și clienților noștri. Important este că această pauză de producție afectează doar băuturile energizante HELL, în timp ce restul produselor din portofoliul nostru – inclusiv Ice Coffee, XIXO și FloeWater – rămân complet disponibile. Deoarece acest deficit afectează multe dintre industriile din Europa, lucrăm activ cu furnizorii și partenerii noștri internaționali pentru a rezolva problema cât mai rapid cu puțință și apreciem înțelegerea și sprijinul distribuitorilor și clienților în această perioadă dificilă”, au declarat reprezentanții companiei.

Hell Energy este un jucător important pe piața de bături energizante din România și unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Compania este prezentă în peste 50 de țări.

În luna aprilie 2023, Hell Energy România a finalizat o investiție importantă pentru evoluția companiei în România, în localitatea Ungheni din județul Mureș. Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele 3 game.

viewscnt
Afla mai multe despre
băuturi energizante
hell
vitamina b