VIDEO Sony anunță PlayStation 5 Pro

VIDEO Sony anunță PlayStation 5 Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris miercuri, 09:29

Producătorul japonez Sony a lansat o nouă consolă din seria PlayStation 5, pe care o numește Pro datorită plusului de performanță oferit.

PlayStation 5 Pro are o placă video mai mare, o funcție avansată de ray tracing și upscaling realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Placa video are cu 67% mai multe unități de procesare, iar memoria este mai rapidă cu 28%.

Urmărește-ne și pe Google News

Toate upgrade-urile incluse, spun cei de la Sony, vor face ca PlayStation 5 Pro să ofere o randare a jocurilor cu 45% mai rapidă decât la versiunea anterioară.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Apple a prezentat iPhone 16 CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat iPhone 16

În unele jocuri, utilizatorii vor observa îmbunătățiri ale detaliilor grafice și o rată mai bună a cadrelor pe secundă, conform producătorului.

O nouă opțiune, numită Game Boost, va îmbunătăți performanța pentru 8.500 de jocuri compatibile, dezvoltate inițial pentru PS4, spune șeful Sony Interactive, Hideaki Nishino.

Prima serie de jocuri pentru noua consolă include titluri precum lan Wake 2, Assassin’s Creed Shadows, Demon’s Souls, Dragon’s Dogma 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Horizon Forbidden West și Marvel’s Spider-Man 2.

PlayStation 5 Pro va fi disponibilă din 7 noiembrie și va costa 700 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation 5 pro