NewTech Academy lansează cursul de digital marketing

NewTech Academy lansează cursul de digital marketing
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris marţi, 08:47

NewTech Academy, centru de excelență în educația tehnologică, lansează, începând cu luna octombrie 2024, un nou program de formare de profesioniști în sectorul tech - cursuri de digital marketing. Înființată în mai 2021, în parteneriat global cu grupul internațional de tehnologie Wawiwa Tech Training, NewTech Academy își completează portofoliul care cuprinde deja cursuri de frontend developer, full-stack developer, data analyst și graphic designer.

Noul curs este acreditat de Ministerul Muncii și va fi un program de formare profesională cu o durată de 200 de ore, timp de 6 luni, în care lecțiile se vor desfășura seara. Acesta vizează cursanți cu sau fără experiență în domeniul tech, care doresc să acceseze poziții foarte căutate în acest domeniu. Programul va oferi cele mai noi metodologii, cunoștințe si instrumente dezvoltate de parteneri internaționali și susținute de mentori cu experiență vastă în domeniu. Studenții vor acumula cunoștințe, abilități și experiențe practice pentru a face marketing digital eficient, cursul urmând să acopere toate aspectele esențiale ale acestui domeniu, de la SEO, promovare prin Google Ads și social media, până la email marketing, content marketing, analiza de date și optimizarea pentru conversii.

Urmărește-ne și pe Google News

Centrul de formare NewTech Academy sprijină tinerii profesioniști din România să acceseze industria tehnologică cu abilități noi și experiențe practice. În cadrul unei colaborări strânse cu o comunitate de lideri din industria tehnologiei românești, NewTech Academy are, în prezent, peste 400 de cursanți, cărora le oferă programe de formare profesională aliniate la nevoile industriei IT și, în general, ale angajatorilor din România.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Cursurile se adresează deopotrivă absolvenților de facultate care nu au suficientă experiență practică, persoanelor care vor să înceapă o nouă carieră într-un domeniu foarte atractiv din punct de vedere salarial, tinerilor pentru care practica solidă este mai importantă decât baza teoretică, persoanelor care vor să își îmbunătățească abilitățile tehnologice și să avanseze în carieră, persoanelor care își doresc să fie la curent cu cele mai recente schimbări în industrie.

Cursul propus de NewTech Academy este exact ce-ți trebuie dacă vrei să înveți cum să faci marketing digital eficient, într-o industrie care evoluează constant. Vei învăța nu doar să folosești uneltele digitale, ci și cum să gândești strategic, să înțelegi comportamentul publicului tău și să optimizezi campaniile pentru rezultate semnificative.

Cursul este gândit să te pregătească pentru provocările reale ale marketingului digital, prin studii de caz și exemple practice, astfel încât să poți pune în aplicare tot ce înveți încă din prima zi. Cu aproape 20 de ani de experiență în domeniu, am ajutat sute de companii să-și crească prezența online și să obțină rezultate concrete. Am decis să duc mai departe acest demers și prin NewTech Academy, oferind o alternativă practică la sistemul tradițional de învățare, menită să formeze specialiști capabili să navigheze complexitatea marketingului digital, a declarat Ionuț Munteanu, trainer NewTech Academy și fondator Web Digital.

„Evoluția tehnologică și, implicit, dezvoltarea extrem de rapidă a sectorului digital, a deschis o gamă largă de oportunități pentru cei cu abilități în domeniu. Într-o piață a muncii tot mai dinamică, cursul de digital marketing pe care îl propunem este un must pentru cei care doresc să aibă șansa de a putea activa în varii domenii. În mai puțin de trei ani, cursurile noastre inovative și-au dovedit din plin eficiența – peste 70% dintre absolvenții New Tech Academy reușind să își găsească rapid un angajator”, a declarat Lavinia Chican, Board Member NewTech Academy.

NewTech Academy aduce în România metodologia performantă din cadrul Wawiwa Tech Training, partenerul său global, cu o expertiză internațională în domeniu de peste 20 de ani. Structura programelor a fost dezvoltată de Wawiwa și echipa sa de profesioniști din industria tehnologiei din Israel, în conformitate cu standardele globale, și este utilizată în marile centre de instruire din Israel și din străinătate.

NewTech Academy oferă programe de recalificare pentru posturi foarte solicitate în piața forței de muncă din România, precum Full-Stack Developer (12 luni), Frontend Developer (9 luni), Data Analyst (9 luni), și Graphic Designer (9 luni). Ulterior, vor fi adăugate programe suplimentare, cum ar fi cele pentru specialiști în securitate cibernetică, design UI/UX și altele.

Concepute pentru instruire live, online sau hibrid, programele se desfășoară pe parcursul a 200-400 de ore, iar orarul cursurilor este unul flexibil. Cursanții vor avea acces și la sesiuni de mentorat, de creare a unui portofoliu profesional și de consiliere în găsirea unui loc de muncă.

Mai multe detalii pe https://www.newtech.ro/ și https://www.wawiwa-tech.com

viewscnt
Afla mai multe despre
digital marketing
curs
newtech academy