Primăria Arad reclamă o tentativă de fraudă cu carduri de transport public

Primăria Arad reclamă o tentativă de fraudă cu carduri de transport public
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 16:47

Primăria Arad a acuzat o tentativă de fraudă online, după ce pe Facebook a apărut o pagină în care se anunță că pot fi cumpărate carduri pentru transportul public, valabile 6 luni, la prețul de doar 12 lei. Reprezentanții municipalității avertizează oamenii să nu ofere informații personale sau financiare pentru că nu este vorba de vreo campanie oficială.

”O nouă tentativă de fraudă online în numele Primăriei Municipiului Arad și al Companiei de Transport Public!  Pe rețeaua de socializare Facebook este intens promovată o postare referitoarea la o oportunitate unică oferită arădenilor: carduri de transport cu o valabilitate de 6 luni, fără restricții la toate tipurile de transport, care costă doar 12 lei”, a transmis Primăria Arad.

Urmărește-ne și pe Google News
Ursula von der Leyen își dezvăluie noua echipă CITEȘTE ȘI Ursula von der Leyen își dezvăluie noua echipă
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Reprezentanții municipalității atrag atenția că o astfel de campanie a mai avut loc în luna august a acestui an, scrie News.ro.

”O situație similară s-a înregistrat în municipiu la finele lunii august, când atât Primăria Arad cât și Compania de Transport Public au recomandat cetățenilor să nu ofere informații personale sau financiare, întrucât NU este vorba despre o campanie a instituției sau a CTP Arad. De aceea, vă rugăm, ca în cazul în care primiți astfel de mesaje, să le raportați imediat la autoritățile competente”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Arad.

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria arad
frauda
carduri