VIDEO Căștile AirPods 4 promit sunet mai bun și mai mult conform

VIDEO Căștile AirPods 4 promit sunet mai bun și mai mult conform
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 sep 2024

Apple a prezentat noua serie de căști AirPods 4, care aduce mai multe noutăți și promite mai multe îmbunătățiri.

Seria AirPods 4 este compusă din două modele - unele cu sistem activ de estomparea a zgomotelor și altele fără. Cele fără vor costa 129 de dolari, iar cele cu ANR vor fi cu 50 de dolari mai scumpe.

Urmărește-ne și pe Google News

Acestea se bazează pe cipul H2, care promite o îmbunătățire a calității sunetului, cu un bass mai clar și sunet spațial personalizat.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Apple a prezentat iPhone 16 CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat iPhone 16

Noile căști ar trebui să fie și mai confortabil de purtat decât versiunile anterioare, conform companiei.

Una dintre noutățile pe care Apple pune accent se numește Conversation Awareness. Aceasta reduce automat volumul în momentul în care utilizatorul vorbește cu cineva.

Carcasa de încărcare, despre care Apple spune că este cea mai mică de până acum, conferă o autonomie de 30 de ore. În plus, căștile AirPods 4 vor putea fi încărcate și wireless, folosind fie încărcătorul de Apple Watch, fie orice încărcător compatibil Qi.

Versiunea Pro a noilor căști se diferențiază, în primul rând, printr-un test de cinci minute al auzului și ceea ce Apple numește un sistem de protecție a acestuia.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
căști
airpods 4