VIDEO Daniel Dines dezvăluie cum a căzut UiPath: Vechea Gardă versus Noua Gardă

VIDEO Daniel Dines dezvăluie cum a căzut UiPath: Vechea Gardă versus Noua Gardă
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 00:36

Co-fondatorul UiPath Daniel Dines, primul unicorn fondat de antreprenori români, listat în 2021 la bursa de la New York, dezvăluie că, în scurta perioadă în care s-a retras din funcția de CEO, în companie „era o dinamică de tipul Vechea Gardă versus Noua Gardă, ceea ce nu prea era sănătos”. 

El relatează despre scurta perioadă, de 4 luni, în care a cedat funcția de CEO către Rob Enslin, în prima parte a anului 2024. 

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Primul unicorn lituanian include în portofoliu și piața din România CITEȘTE ȘI FOTO Primul unicorn lituanian include în portofoliu și piața din România
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Daniel Dines se retrăsese din poziția de co-CEO al UiPath, primul unicorn fondat de antreprenori români, listat în 2021 la bursa de la New York, în vara anului 2023, cedându-i atunci poziția lui Rob Enslin.

„În companie era o dinamică de tipul Vechea Gardă versus Noua Gardă, ceea ce nu prea era sănătos. De asemenea, am pierdut legătura cu clienții, cu partenerii, și făcând toate astea, iar compania a devenit tot mai izolată. Și nu pentru că nu vorbeam. Dar cred că, într-un fel, organizațiile imită liderul”, spune CEO-ul UiPath, românul Daniel Dines.

Un aeroport impune o limită de timp pentru îmbrățișări CITEȘTE ȘI Un aeroport impune o limită de timp pentru îmbrățișări

Compania româno-americană a avut o valoare de aproape 40 de miliarde de dolari, la listarea pe Bursa de la New York, din anul 2021, dar în prezent capitalizarea sa a ascăzut sub 7 miliarde de dolari, acțiunile UiPath fiind acum cotate la 12 dolari și 56 de cenți.

Daniel Dines se arată încrezător că va găsi soluții împreună cu echipa sa. 

„Cred că niciun moment de răscruce nu arată la fel ca altul. Pentru mine este esențial să fiu înconjurat de oamenii în care am încredere: membrii consiliului de administrație, echipa executivă, și să trecem împreună prin aceste momente.

Delia Budeanu, fostă crainică a Televiziunii Române, a murit CITEȘTE ȘI Delia Budeanu, fostă crainică a Televiziunii Române, a murit

Este foarte important să ne adunăm, să vorbim și, cu bunăvoință, să găsim soluții. Chiar dacă uneori direcția e greșită, pe măsură ce te miști, înveți. Și apoi, dacă ai voința să ții direcția corectă, vei găsit calea cea bună, până la urmă”, este citat antreprenorul român de Startup Cafe.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
daniel dines