iOS 18 descarcă excesiv bateria, susțin unii utilizatori

iOS 18 descarcă excesiv bateria, susțin unii utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 13:00

Utilizatorii celor mai noi iPhone-uri, dar și cei ai unor modele mai vechi, se plâng în mediul online de viața redusă a bateriei.

Un număr din ce în ce mai mare de postări de pe forumuri și rețelele sociale aduc în discuție o problemă de autonomie creată, din câte se pare, de cea mai recentă versiune majoră de iOS.

Urmărește-ne și pe Google News

Spre exemplu, unii dintre utilizatorii care făcut upgrade de la iPhone 15 Pro Max la iPhone 16 Pro Max se plâng că le-a scăzut autonomia aproape la jumătate.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
iPhone 16 are parte de un debut pozitiv în China CITEȘTE ȘI iPhone 16 are parte de un debut pozitiv în China

Din mesajele utilizatorilor, problema nu se rezumă doar la cele mai noi modele de iPhone, ci afectează și unele dintre versiunile mai vechi, actualizate la iOS 18.

De asemenea, mare a parte a consumului anormal de energie are loc în standby, când telefonului nu este folosit în mod activ, ceea ce sugerează că există un consumator care rămâne activ în fundal.

Asta pare să indice că vinovatul este iOS 18 și că problema ar putea fi rezolvată, eventual, printr-un update de software.

În lipsa unui răspuns oficial, însă, este greu de spus ce anume stă la baza problemei. Notabil este și faptul că nu toți utilizatorii au această problemă, ceea ce poate indica să și anumite aplicații pot contribui la consumul ridicat de energie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 18
baterie