Threads va avea postări efemere

Threads va avea postări efemere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 aug 2024

Cea mai nouă rețea socială deținută de Meta lucrează o funcție care va permite utilizatorilor să publice postări care dispar automat după un timp.

După ce s-a descoperit în codul aplicației Threads de Android că platforma lucrează la o funcție de postare efemeră, reprezentanții Meta au confirmat informația.

Urmărește-ne și pe Google News

Într-adevăr, Threads testează postările efemere, care dispar automat din cadrul platformei la 24 de ore din momentul publicării.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Fondatorul Telegram, Pavel Durov, arestat în Franța CITEȘTE ȘI Fondatorul Telegram, Pavel Durov, arestat în Franța

Spre deosebire de Instagram sau alte rețele sociale, în acest caz nu este vorba de formatul Story, care încă nu extinsă pe Threads, ci de postări obișnuite.

Postările efemere vor fi însoțite de un scurt text descriptiv, din care utilizatorii află că acestea vor fi șterse automat împreună cu toate replicile primite.

De asemenea, în dreptul acestor postări va exista un timer, care numără, în ore, minute și secunde, timpul rămas până la ștergerea automată.

Când vor fi lansate oficial, postările efemere vor inaugura o categorie de funcții pe care Threads, care a început ca o clonă de X/Twitter, le oferă în mod distinct de ceea ce există în rețeaua condusă autoritar de Elon Musk.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
postări efemere