Apple ar fi fixat data de lansare pentru iPhone 16

Apple ar fi fixat data de lansare pentru iPhone 16
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 aug 2024

Deși nu există, încă, un anunț oficial în acest sens, Apple ar fi decis deja ca eveniment de lansare al seriei de smartphone-uri iPhone 16 să aibă loc pe 10 septembrie.

iPhone 16 și alte produse noi ar putea fi lansate în a zecea zi din septembrie, conform surselor anonime din cadrul companiei citate de Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News

Seria iPhone 16 urmează a fi compusă din patru modele, la fel ca și până acum - iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max - în ordinea prețurilor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
iPhone 16 ar putea avea o diafragmă mai mare CITEȘTE ȘI iPhone 16 ar putea avea o diafragmă mai mare

Dincolo de modificările hardware, care ar urma să fie minore, cea mai așteptată noutate este Apple Intelligence, un set de funcții de inteligență artificială care vor fi implementate pe iPhone, iPad și Mac.

Alături de acestea, tot pe 10 septembrie, Apple ar putea lansa Watch Series 10 și două noi versiuni ale căștilor AirPods, care ar urma să intre pe piață din 20 septembrie.

Dacă se va respecta tradiția, la aproximativ o săptămână după evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri va începe să fie distribuit și sistemul de operare iOS 18.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 16
watch series 10
airpods