A mai rămas o lună până la Adria Security Summit 2024 – Înregistrați-vă gratuit

A mai rămas o lună până la Adria Security Summit 2024 – Înregistrați-vă gratuit
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris joi, 16:13

A mai rămas o lună până la deschiderea Adria Security Summit 2024, cel mai important eveniment regional în domeniul securității. Toți cei interesați pot să se alăture liderilor din industrie pe 9 și 10 octombrie 2024 la Centrul de Conferințe al Hotelului Hills din Sarajevo. Acest spațiu de ultimă generație și cel mai mare de acest tip din regiune va găzdui cea mai mare ediție a Adria Security Summit de până acum, cu peste 170 de expozanți și sponsori care vor prezenta cele mai recente inovații și tendințe în industria securității și sectoarele conexe.

Adria Security Summit de anul acesta va fi cel mai mare și cel mai important eveniment de până acum, cu aproape 3.000 de participanți, așteptați din peste 50 de țări. Participanții vor avea ocazia să exploreze noi produse, să se conecteze cu colegii din industrie și să învețe de la liderii în domeniu. Adria Security Summit 2024 oferă o platformă ideală pentru cei care doresc să facă parte dintr-un eveniment dinamic, cu sprijinul organizării a peste 5.000 de întâlniri B2B, oferind numeroase oportunități de colaborare și creștere profesională.

Urmărește-ne și pe Google News

Alegeți activitățile potrivite intereselor dumneavoastră

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pentru ca vizitatorii să își poată planifica cât mai bine vizita, programul conferinței este disponibil pe site-ul oficial. Acest program cuprinzător include sesiuni cheie, ateliere și întâlniri de afaceri concepute pentru a oferi perspective și contacte valoroase.

Planificați întâlnirile din timp

Toți participanții vor avea acces la aplicația mobilă pentru Summit prin intermediul platformei vFairs. Această aplicație inovatoare permite programarea întâlnirilor cu expozanții și alți participanți, asigurând o utilizare eficientă a timpului petrecut la Summit. Este suficient să urmăriți informațiile despre disponibilitate pentru a începe organizarea întâlnirilor.

Înscrieți-vă gratuit

Toți cei interesați pot profita de oferta limitată și se pot înscrie încă de astăzi folosind codul VISITOR2024 pentru a obține un bilet gratuit pentru Summit. Înscrierea este disponibilă pe site-ul oficial.

Pentru mai multe informații despre Adria Security Summit 2024, inclusiv detalii despre înscriere, agenda evenimentului, precum și lista expozanților și sponsorilor, vizitați site-ul www.adriasecuritysummit.com. Pentru întrebări suplimentare, puteți contacta prin e-mail la summit@asadria.com sau prin telefon la +387 33 788 985.

Adria Security Summit 2024 reprezintă cel mai mare și influent eveniment din domeniul securității din regiune și dincolo de aceasta. Aceasta este o oportunitate unică pentru îmbunătățirea afacerii, dobândirea de noi cunoștințe și conectarea cu lideri și profesioniști de top din industrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
adria security summit 2024
industria securității