iPadOS 18 a blocat unele tablete iPad Pro

iPadOS 18 a blocat unele tablete iPad Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris ieri, 13:39

Apple s-a văzut nevoită să întrerupă actualizarea tabletelor iPad Pro cu cip M4, după ce utilizatorii s-au plâns de blocarea completă a acestora după update-ul la iPadOS 18.

La fel ca în alte cazuri, situația a început să se dezvolte pe platformele sociale, în special pe Reddit, unde utilizatorii s-au plâns că tabletele lor au devenit de nefolosit după instalarea celui mai recent sistem de operare.

Urmărește-ne și pe Google News

„La un moment dat, în timpul instalării, tableta s-a închis și pur și simplu nu mai vrea să pornească” scrie unul dintre utilizatorii afectați pe Reddit.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
iOS 18 aduce numeroase noutăți, dar inteligența artificială mai întârzie CITEȘTE ȘI iOS 18 aduce numeroase noutăți, dar inteligența artificială mai întârzie

Același utilizator povestește cum a mers cu tableta într-un magazin Apple unde nu a putut fi reparată, dar a fost trimisă mai departe într-un service. Între timp, reprezentanții magazinului i-au oferit acestuia un înlocuitor.

Apple a confirmat rapid existența problemei și anunță că a întrerupt livrarea wireless a update-ului special în cazul tabletelor iPad Pro cu M2, dar spune că sunt afectate doar un număr mic de dispozitive.

iPad Pro cu cip M4 este una dintre cele mai scumpe tablete Apple, fiind vândută în România la prețuri care încep de la peste 7.000 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipados 18
ipad pro