FOTO Plimbări cu tramvaie de epocă și curse demonstrative ale Trenului Metropolitan, în București

FOTO Plimbări cu tramvaie de epocă și curse demonstrative ale Trenului Metropolitan, în București
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:33

Primele curse demonstrative ale Trenului Metropolitan pe relația Gara de Nord - Gara Obor, plimbări cu tramvaie de epocă, expoziții de trenuri, de tramvaie și alte vehicule vechi, dar și noi, expoziții și dezbateri pe tema soluțiilor de mobilitate și a gestionării spațiului public comun, muzică de fanfară, ateliere de creație și întâlniri cu animale de companie pentru copii, linii speciale spre zone de agrement din București și Ilfov și multe altele sunt anunțate pentru această perioadă în București.

VIDEO Discuție între Marcel Ciolacu și Nicușor Dan privind construcții presupus ilegale. Premierul: Nu putem să le demolăm, trăiesc oameni acolo! Primarul: Trebuie să nu mai mergem așa! CITEȘTE ȘI VIDEO Discuție între Marcel Ciolacu și Nicușor Dan privind construcții presupus ilegale. Premierul: Nu putem să le demolăm, trăiesc oameni acolo! Primarul: Trebuie să nu mai mergem așa!
Urmărește-ne și pe Google News

În Săptămâna Europeană a Mobilității (16-22 septembrie), cu tema din acest an „Shared Public Space” („Spațiul Public Comun”), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București — Ilfov (TPBI), Primăria Municipiului București, Consiliul Județean Ilfov și ceilalți parteneri organizează pentru public mai multe evenimente.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Detalii AICI

FOTO Plimbări cu tramvaie de epocă și curse demonstrative ale Trenului Metropolitan, în București

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvaie
tren