Apple Intelligence va adăuga suport pentru mai multe limbi

Apple Intelligence va adăuga suport pentru mai multe limbi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 12:02

Apple anunță că va extinde, de anul viitor, numărul limbilor pe care suita de inteligență artificială a companiei le va suporta.

Apple Intelligence urmează a fi lansată în luna octombrie, dar numai în anumite regiuni și cu funcții care operează doar în limba engleză.

Urmărește-ne și pe Google News

De anul viitor, însă, Apple va extinde numărul de limbi suportate. Printre altele, AI-ul companiei va răspunde în germană, italiană, portugheză, coreeană și vietnameză.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
iPhone 17 Pro ar putea folosi cipuri de 2 nanometri CITEȘTE ȘI iPhone 17 Pro ar putea folosi cipuri de 2 nanometri

Faptul că vor fi suportate unele dintre limbile europene, arată, încă o dată, că gigantul american intenționează să aducă Apple Intelligence și în Uniunea Europeană din 2025.

Între timp, din decembrie, va fi adăugat suport pentru limba engleză localizată în Marea Britanie, Canada, Australia, Africa de Sud și Noua Zeelandă.

Compania are planuri pentru a adăuga suport și pentru alte limbi, precum spaniolă, franceză, chineză și japoneză.

Apple Intelligence va integra mai multe funcții de AI la nivelul sistemului de operare, acestea urmând a fi disponibile în mai multe aplicații și să lucreze cu mai multe tipuri de conținut.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple intelligence
iphone
ai
inteligență artificială