Google a întrerupt actualizarea ceasurilor sale, din cauza unui update care le blochează

Google a întrerupt actualizarea ceasurilor sale, din cauza unui update care le blochează
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 11:00

Nu doar Apple, ci și Google a lansat anul acesta un update care blochează unele din produsele vândute de companie - în cazul Google au fost afectate ceasurile inteligente Pixel Watch.

Google a anunțat că a întrerupt actualizarea ceasurilor Pixel Watch 1 și Pixel Watch 2, după ce utilizatorii s-au plâns că acestea s-au blocat în timpul procesul de instalare a update-ului.

Urmărește-ne și pe Google News

Deși, probabil, din cauze diferite, problema se manifestă într-un mod similar ca în cazul unora dintre tabletele iPad Pro, care au avut de suferit din cauza actualizării la iPadOS 18.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Google face apel împotriva deciziei din procesul cu Epic CITEȘTE ȘI Google face apel împotriva deciziei din procesul cu Epic

În cazul Google, update-ul a blocat ceasurile, care afișau un ecran gol - conform unui număr semnificativ de postări de pe rețele sociale, care au determinat compania să întrerupă actualizarea.

Acum, Google anunță că va relua actualizarea cândva în cursul acestui an, fără să ofere o dată concretă sau să spună dacă a identificat sursa problemei și are o soluție.

Cele două probleme - din cazul tabletelor iPad și a ceasurilor Pixel Watch, alături de numeroasele bug-uri ale sistemelor de operare - arată că cei doi giganți nu realizează un control al calității software-ului suficient de riguros.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartwatch
pixel
software