Dotările tehnice ale noilor smartphone-uri pliabile Samsung au devenit publice înainte de lansare

Dotările tehnice ale noilor smartphone-uri pliabile Samsung au devenit publice înainte de lansare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris vineri, 08:29

Jurnalistul american Evan Blass a publicat mare parte din specificațiile tehnice ale smartphone-urilor Samsung Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6, deși acestea încă nu au fost prezentate oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cu doar câteva zile înainte ca Samsung să-și prezinte noua generație de smartphone-uri pliabile, numeroase informații despre acestea au devenit deja publice.

Astfel, se pare că Galaxy Z Flip 6 va primi un important upgrade pe partea foto, urmând să treacă de la o rezoluție de 12MP la 50MP în cazul sistemului foto de pe spate.

LG a cumpărat platforma de case inteligente Homey CITEȘTE ȘI LG a cumpărat platforma de case inteligente Homey

Un alt upgrade vizează bateria, a cărei capacitate va crește de la 3.700 mAh, la 4.000 mAh, ceea ce ar trebui să aibă un impact pozitiv asupra autonomiei.

În rest, designul și dimensiunile par a rămâne la fel.

De partea cealaltă, Galaxy Z Fold 6 nu va beneficia de mari upgrade-uri, cu excepția unei ușoare creșteri în dimensiuni a ecranului extern.

Cele două modele vor include funcții de AI, dintre care se remarcă o facilitate care afișează traducerile pe ambele ecrane, pentru a ajuta ambii interlocutori.

Prezentarea oficială a noilor smartphone-uri pliabile va avea loc pe 10 iulie, în cadrul unui eveniment în care Samsung este așteptat să mai lanseze ceasuri și căști.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy z fold 6
galaxy z flip 6