Apple a aprobat magazinul de jocuri Games Store

Apple a aprobat magazinul de jocuri Games Store
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iul 2024

O nouă filă din lunga răfuială în care au fost implicate, de mai mulți ani, Apple și Epic a fost scrisă, după ce producătorul iPhone-ului a acceptat, într-un final, Games Store.

La doar o zi după ce Epic s-a plâns că Apple obstrucționează lansarea Games Store în Europa, Apple a aprobat noul magazin de conținut.

Urmărește-ne și pe Google News

Cu doar o zi înainte, cei de la Epic spuneau că Apple respinge Games Store în mod „arbitrar, obstructiv, încălcând legislația  DMA”.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Epic Games acuză Apple că blochează lansarea Games Store CITEȘTE ȘI Epic Games acuză Apple că blochează lansarea Games Store

Până atunci, Apple a respins Games Store de două ori, pe motive similare. Prima oară, motivul a fost că butonul „Install” seamănă prea mult cu cel din App Store. A doua oară, eticheta „In-app purchases” era prea asemănătoare.

Epic a spus că folosește aceleași convenții pentru butoane și denumiri ca cele utilizate de magazinele de aplicații pe mai multe platforme.

Cert este că, după ce Epic a atras atenția, iar informația a ajuns în presă, Apple a trecut peste motivațiile anterioare și a dat undă verde pentru magazinul de jocuri al celor de la Epic.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
games store
games store
jocuri