YouTube va lansa noi abonamente

YouTube va lansa noi abonamente
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iul 2024

YouTube a anunțat că lucrează să implementeze mai multe abonamente Premium pentru utilizatorii interesați să scape de reclame.

„Ne-am angajat să aducem utilizatorilor mai multe opțiuni privind abonamentele, prin extinderea ofertelor noastre existente în mai multe regiuni” anunță compania într-o postare pe blog.

Urmărește-ne și pe Google News

YouTube nu oferă detalii suplimentare despre viitoarele abonamente, însă, spune că beneficiile acestora vor putea fi partajate cu prietenii.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
VIDEO YouTube, nouă funcție de ștergere a muzicii afectate de copyright pentru creatorii de conținut CITEȘTE ȘI VIDEO YouTube, nouă funcție de ștergere a muzicii afectate de copyright pentru creatorii de conținut

În prezent, YouTube vinde trei abonamente Premium: Individual, care costă 26 de lei pe lună, Family, cu acces pentru cinci membri ai familiei la 39 de lei pe lună și Student, care costă 15 lei pe lună.

Principala facilitate a acestor abonamente este blocarea reclamelor, care există din abundență în cadrul platformei video. Alături de aceasta, abonamentele includ și alte funcții, precum descărcarea clipurilor pentru vizionare offline și derularea în fundal, utilă în special pentru muzică și podcast-uri.

YouTube Premium și YouTube Music au, împreună, peste 100 de milioane de abonați, conform unui anunț făcut de companie în februarie.

Asta înseamnă că, din cei 2,5 miliarde de utilizatori, doar 2,5% consideră că merită să plătească pentru a accesa conținutul YouTube fără reclame și cu funcții suplimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
abonamente
video
reclame