Threads atinge 175 de milioane de utilizatori

Threads atinge 175 de milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris joi, 10:47

Într-un an de când a fost lansată, platforma socială Threads a ajuns să numere peste 175 de milioane de utilizatori pe lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Threads, concurentul pentru X/Twitter lansat de Meta în urmă cu aproximativ un an (pe 5 iulie 2023), are acum peste 175 de milioane de utilizatori pe lună, anunță Mark Zuckerberg.

Numărul utilizatorilor lunari nu spune decât parte a poveștii, iar Meta nu a publicat până acum și date privind utilizatorii care folosesc platforma zilnic.

Meta modifică etichetele pentru AI CITEȘTE ȘI Meta modifică etichetele pentru AI

Asta poate sugera că mulți utilizatori accesează sporadic noua rețea dezvoltată de Meta, ceea nu este deloc ieșit din comun pentru un astfel de produs nou.

Conform unor surse anonime din cadrul companiei, citat de The Verge, cea mai mare parte a creșterii Threads vine din promovarea în cadrul Instagram.

În fapt, Meta a „legat” cele două platforme încă din momentul lansării, când a ales ca logarea pe Threads să se facă cu contul de Instagram. Doar în Uniunea Europeană, din cauza legislației de aici, există posibilitatea creării unui cont independent de Threads.

Deocamdată, Threads nu aduce bani pentru Meta, însă asta s-ar putea schimba, în curând. Deja ar exista discuții interne, despre activarea reclamelor în cadrul platformei începând de anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
social media