Cel mai mare eveniment al Industriei de Securitate din Europa de Sud-Est

Cel mai mare eveniment al Industriei de Securitate din Europa de Sud-Est
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 sep 2024

Cel mai mare eveniment al industriei de securitate din Europa de Sud-Est, Adria Security Summit 2024, va avea loc în perioada 9-10 octombrie la Centrul de Conferințe al Hotelului Hills din Sarajevo.

Peste 3.000 de participanți sunt așteptați să participe la conferințele Summit-ului, care vor include prelegeri, prezentări, studii de caz și discuții în panel, precum și în zona expozițională unde peste 160 de expozanți vor prezenta cele mai recente inovații din sectorul de securitate. Organizatorul Adria Security Summit 2024 este revista a&s Adria, o revistă de specialitate pentru soluții de securitate complete, care face parte din cel mai mare grup mondial de reviste de securitate – a&s Group. Evenimentul este organizat în colaborare cu camerele profesionale din Slovenia, Croația, Serbia, Macedonia de Nord și gazda din acest an – Camera de Pază a Federației Bosniei și Herțegovinei.

Urmărește-ne și pe Google News

Anunțând evenimentul în numele organizatorilor, Adis Hodžić a subliniat că echipa de la a&s Adria este mândră să găzduiască această reuniune a industriei de securitate din întreaga lume. „Adria Security Summit este o platformă pentru schimbul de cunoștințe, discuții pe teme importante, crearea de conexiuni și încurajarea colaborării între partenerii de interes din sector: producători, distribuitori, integratori de sisteme, furnizori de servicii și utilizatori finali indispensabili. Anul acesta, Summit-ul va găzdui peste 5.000 de întâlniri de tip business-to-business, care vor contribui la dezvoltarea industriei și vor crea valoare nouă pentru comunitatea de afaceri”, a declarat Hodžić, adăugând că sunt așteptați un număr mare de invitați suplimentari din Turcia, Bulgaria, România, Ungaria, Germania, Cehia, Polonia, Italia și alte țări.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Aceasta este o industrie care evoluează zilnic pentru a răspunde nevoilor pieței. Sectorul de securitate înseamnă mult mai mult decât alarme și camere de supraveghere. Cele șapte ramuri ale sale includ securitatea comercială, securitatea cibernetică, dispozitive inteligente (Internetul Lucrurilor), tehnologiile informației și comunicațiilor (TIC), soluții inteligente, automatizare și mobilitate. Toate acestea vor fi abordate într-un fel sau altul la Adria Security Summit 2024,” a subliniat Hodžić, adăugând că Summit-ul revine la Sarajevo după nouă ani, perioadă în care a fost organizat anual în întreaga regiune.

În partea expozițională a evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să descopere soluții de la producători globali precum Konica Minolta, Bosch, Siemens, Huawei, Canon, Motorola Solutions, Samsung și alții. Continuând misiunea recunoscută a Adria Security Summit de a promova progresul și a recunoaște contribuțiile remarcabile ale persoanelor și organizațiilor, o noutate a ediției de anul acesta va fi acordarea premiilor pentru excelență în industrie. Premiile vor fi oferite în 10 categorii persoanelor și organizațiilor care au creat noi valori și inovații în sectorul securității.

Mai multe informații despre Adria Security Summit 2024 sunt disponibile pe www.adriasecuritysummit.com și pe rețelele sociale.

viewscnt
Afla mai multe despre
adria security summit 2024
securitate