Spotify adaugă funcții de control parental

Spotify adaugă funcții de control parental
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris sâmbătă, 12:26

Cea mai populară platformă de streaming audio, Spotify, anunță introducerea a ceea ce numește „conturi gestionate” pentru tinerii utilizatori care nu au încă 13 ani.

Această facilitate va permite părinților să controleze accesul copiilor la conținutul disponibil în cadrul Spotify, prevenindu-i pe cei mici să redea conținut nepotrivit pentru vârsta lor.

Urmărește-ne și pe Google News

Platforma suedeză oferă un nivel destul de detaliat de control. De exemplu, părinții vor putea bloca complet anumite melodii sau artiști, pentru ca aceștia să nu poată fi ascultați de cei mici.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Steam permite partajarea jocurilor în cadrul familiior, cu opțiuni de control parental CITEȘTE ȘI Steam permite partajarea jocurilor în cadrul familiior, cu opțiuni de control parental

Părinții care partajează același cont cu copiii vor fi încurajați să treacă la un abonament Family, care, pentru mai mulți bani, include conturi separate, cu recomandări individuale.

Prin adăugarea unor instrumente care să asigure părinții că odraslele sunt în siguranță în cadrul platformei, Spotify încearcă să-și asigure propriul viitor, crescându-și numărul de utilizatori tineri.

Pentru început, noile funcții de control parental vor fi disponibile într-un număr limitat de țări, printre care se regăsesc Danemarca, Noua Zeelandă și Suedia.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
părinți
copii
control parental