Bluesky permite postarea conținutului video

Bluesky permite postarea conținutului video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris joi, 10:24

Platforma socială Bluesky adaugă suport pentru video, permițând utilizatorilor să posteze conținut video, alături de text și imagini.

Bluesky a anunțat că utilizatorii săi pot acum să posteze filmări de până la 60 de secunde lungime atât prin aplicația mobilă, cât și prin intermediul versiunii web.

Urmărește-ne și pe Google News

Platforma permite postarea a maxim 25 de filmări, care să nu însumeze mai mult de 10GB, pe zi.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Școlile europene iau măsuri drastice cu privire la utilizarea telefoanelor mobile pe fondul îngrijorărilor legate de sănătate CITEȘTE ȘI Școlile europene iau măsuri drastice cu privire la utilizarea telefoanelor mobile pe fondul îngrijorărilor legate de sănătate

Filmările vor fi redate automat în cadrul rețelei, dar utilizatorii pot dezactiva redarea automată din meniul de configurare. Este posibilă, de asemenea, adăugarea subtitrărilor.

Pentru moderare, Bluesky folosește Hive, o soluție bazată pe AI. În același sens, platforma beneficiază de serviciile non-profitului Thorn, care verifică imaginile pentru a depista abuzuri împotriva copiilor.

Înainte de postarea unei filmări, utilizatorii trebuie să-și verifice adrese e-mail, pentru a-și confirma (încă o dată) identitatea. Cei care nu vor respecta regulile platformei, vor rămâne fără posibilitatea de a posta video.

Adăugarea suportul pentru video aduce Bluesky un pas mai aproape de a reprezenta o alternativă la X, platforma deținută acum de Elon Musk.

viewscnt
Afla mai multe despre
bluesky
social media
video