Căștile AirPods 4 vor fi livrate fără cablu de încărcare

Căștile AirPods 4 vor fi livrate fără cablu de încărcare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris miercuri, 12:25

La fel cum a lăsat iPhone-urile și iPad-urile fără încărcător, Apple elimină acum cablul de alimentare din cutia în care vor fi livrate noile căști AirPods 4.

Conform paginii oficiale de prezentare a noilor căști AirPods 4, acestea nu vor fi vândute împreună cu un cablu de încărcare USB-C, care va fi vândut separat.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, viitorii clienți (dacă nu au deja) vor trebui să-și cumpere separat cablurile de alimentare, fie de la Apple, fie din altă parte. Oricum, cablul va constitui o cheltuială în plus pe lângă prețul de vânzare al căștilor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Căștile AirPods 4 promit sunet mai bun și mai mult conform CITEȘTE ȘI VIDEO Căștile AirPods 4 promit sunet mai bun și mai mult conform

Eliminarea cablului de alimentare este valabilă doar pentru noile căști cu USB-C. Cele vechi, alimentate cu mufă Lightning, vor fi însoțite, în continuare, de cabluri.

Căștile AirPods 4 se alătură altor produse Apple care nu includ tot ce au nevoie pentru a fi încărcate, precum iPhone, iPad și Apple TV.

Căștile AirPods 4 au fost prezentat luni, alături de noilor iPhone-uri și costă 179 de dolari cu sistem activ de estompare a zgomotelor sau 129 de dolari fără.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
căști
airpods 4