Apple va implementa inteligență artificială pe Vision Pro

Apple va implementa inteligență artificială pe Vision Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris luni, 20:19

Casca de realitate virtuală Vision Pro va beneficia, la un moment dat, de funcții similare de inteligență artificială precum cele pe care compania le va adăuga anul acesta pe iPhone și alte produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Apple lucrează să implementeze funcțiile de inteligență artificială din seria Apple Intelligence pe casca Vision Pro, susțin surse anonime citate de Bloomberg.

Compania caută modalități cât mai simple și firești de a adăuga aceste facilități pentru prima oară într-un mediu virtual - complexitatea implementării este mult mai mare în aces caz decât pentru dispozitive clasice, precum smartphone-uri sau laptopuri.

Apple lucrează la o tehnologie care va face bateriile de iPhone mai ușor de înlocuit CITEȘTE ȘI Apple lucrează la o tehnologie care va face bateriile de iPhone mai ușor de înlocuit

Informația ar trebui să ofere o nouă satisfacție posesorilor acestor căști, care costă de la 3.500 de dolari, mai ales după ce, la WWDC 2024, Apple nu a vorbit de AI când a prezentat noutățile pentru Vision Pro.

Nu se știe când va reușit Apple să implementeze funcții de AI pe Vision Pro, însă, asta, aproape sigur, nu se va întâmpla anul acesta.

Compania americană va îmbunătăți și demo-urile pe care le oferă în magazinele sale pentru testarea căștii Vision Pro, în speranța atragerii mai multor clienți.

Sub sloganul „Go Deeper”, demo-urile pentru Vision Pro vor include testarea unor funcții de office, dar și urmărirea unor filmări. De asemenea, utilizatorii vor putea să-și vadă propriile fotografii pe cască în timpul testelor din magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
inteligență artificială
vision pro