Vision Pro va oferi acces la metode alternative de plată

Vision Pro va oferi acces la metode alternative de plată
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris miercuri, 10:47

Fără a fi constrânsă de legislația europeană pentru piețe digitale, Apple întinde o ramură de măslin către autoritățile europene, anunțând că utilizatorii căștii Vision Pro vor putea alege să plătească cu alte soluții decât cea din App Store.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cu puțin timp înainte de lansarea în Europa a căști de realitate virtuală Vision Pro, Apple a anunțat că aceasta va permite folosirea metodelor alternative de plată.

Vision Pro va debuta în Europa pe 12 iulie, când va fi ajunge să fie disponibilă în Germania și Franța.

Apple Intelligence ar putea oferi și o versiune pe bază de abonament CITEȘTE ȘI Apple Intelligence ar putea oferi și o versiune pe bază de abonament

Metodele alternative de plată vor fi introduse în visionOS 1.2. Cel mai probabil, la fel ca în cazul celorlalte produse Apple, utilizatorii vor fi direcționați către un furnizor terț sau site-ul dezvoltatorului pentru plățile alternative.

Apple nu este obligată să ofere acces la sisteme terțe de plată pe Vision Pro, întrucât aceasta nu a fost desemnată „gatekeeper” conform legislației pentru piețe digitale.

Anunțul companiei pare mai mult a fi o „ofertă de pace” pentru autoritățile europene, care au luat Apple în vizor și sunt supărate inclusiv pentru faptul că Apple Intelligence nu va fi lansat în Europa din toamnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision pro
plăți
uniunea europeană