Amazon intensifică dezvoltarea AI, recrutând membri ai startupului Adept

Amazon intensifică dezvoltarea AI, recrutând membri ai startupului Adept
Profit.ro
Profit.ro
scris duminică, 10:46

Amazon își intensifică dezvoltarea tehnologiei de inteligență artificială, angajând talente de top de la startupul AI Adept și acordând licențe pentru tehnologia companiei, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Rohit Prasad, un vicepreședinte senior și cercetător șef care supraveghează unitatea de inteligență generală artificială a Amazon, a scris într-o notă către angajați de vineri că compania l-a angajat pe cofondatorul și CEO-ul Adept, David Luan, și ”pe alți câțiva membri ai echipei profund talentați la echipa AGI."

Luan va coordona divizia ”Autonomie AGI” a Amazon și va raporta lui Prasad, a scris el în memoriul, pe care l-a obținut CNBC, scrie News.ro.

Impactul atacului cibernetic de anul trecut pe baza vulnerabilităților Microsoft este mai mare decât se credea CITEȘTE ȘI Impactul atacului cibernetic de anul trecut pe baza vulnerabilităților Microsoft este mai mare decât se credea

Amazon a confirmat conținutul notei.

Amazon se confruntă cu o concurență acerbă în AI, în timp ce rivalii Microsoft și Google adaugă rapid noi funcții în produsele lor de bază, oferind în același timp companiilor mai multe modalități de a accesa modele de limbaj mare în ofertele lor publice de cloud.

Unitatea de cloud a Amazon a lansat o gamă de servicii AI, inclusiv propriile modele, care sunt, în general, considerate ca fiind în urmă față de concurenții de top. De asemenea, Amazon a pompat miliarde de dolari în Anthropic, competitorul OpenAI, și intenționează să-și revizuiască asistentul vocal Alexa cu o nouă versiune plătită, care are capacități de AI generative.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
adept
alexa
ai