Netflix începe să elimine cel mai ieftin abonament în unele țări

Netflix începe să elimine cel mai ieftin abonament în unele țări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris miercuri, 10:06

Netflix anunța, la începutul anului, că va renunța, treptat, la abonamentul Basic, iar acum, unii dintre abonați sunt încurajați să treacă la un abonament mai scump pentru a folosi în continuare serviciul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Platformele sociale „s-au umplut” în ultimele zile de mesaje ale utilizatorilor care postează capturi de ecran cu mesajele prin care Netflix le cere să schimbe abonamentul.

Cei vizați, folosesc abonamentul Basic, de care compania vrea să scape. Cei mai mulți dintre aceștia sunt localizați în Marea Britanie și Canada.

iPhone 16 Pro Max ar putea aduce o autonomie mai mare CITEȘTE ȘI iPhone 16 Pro Max ar putea aduce o autonomie mai mare

În ianuarie, Netflix anunța că va începe să elimine abonamentul Basic în al doilea trimestru al anului, începând cu Canada și Marea Britanie.

Asta după ce, anterior, planul Basic a devenit deja indisponibil pentru abonații noi și cei care încercau să-și reactiveze abonamentul din Statele Unite, Canada și Marea Britanie.

Este de așteptat ca, eventual, același lucru să se întâmple și în celelalte țări în care este disponibil serviciul de streaming, iar utilizatorii să fie împinși câte abonamentele mai scumpe sau cu reaclame.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
abonamente
streaming