Instagram împrumută o funcție care aduce aminte de Myspace-ul anilor 2000

Instagram împrumută o funcție care aduce aminte de Myspace-ul anilor 2000
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 aug 2024

Utilizatorii Instagram pot adăuga un cântec propriului profil, funcție care aduce aminte de Myspace-ul anilor 2000.

Instagram a anunțat astăzi o nouă funcționalitate, care permite celor peste 2,4 miliarde de utilizatori ai platformei să-și personalizeze profilurile personale cu muzică.

Urmărește-ne și pe Google News

Melodia, care va putea fi redată timp de 30 de secunde, va fi afișată în zona biografică a profilului personal, conform companiei americane.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Samsung lansează un monitor care transformă imaginile 2D în conținut tridimensional CITEȘTE ȘI Samsung lansează un monitor care transformă imaginile 2D în conținut tridimensional

Adăugarea unei melodii se face prin editarea profilului personal, căutarea și selectarea melodiei dorite din lungă listă de cântece licențiate de Meta pentru propriile platforme.

Noua funcționalitate este promovată cu ajutorul cântăreței pop Sabrina Carpenter, care a pus la dispoziția Instagram un teaser exclusiv.

Suportul pentru muzică, chiar într-un astfel de mod limitat, ar putea semnala o extindere a platformei sociale deținute de Meta pe zona audio.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
myspace
muzică