Aplicația Foursquare va fi închisă

Aplicația Foursquare va fi închisă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 08:44

Foursquare anunță că va închide aplicația care poartă numele companiei și care a făcut istorie când industria aplicațiilor mobile era la început de drum.

Una dintre primele povești de succes ale industriei de aplicații, Foursquare, va fi închisă pe 15 decembrie, a anunțat compania cu același nume.

Urmărește-ne și pe Google News

Foursquare a fost, în urmă cu mai mulți ani, o aplicație foarte populară pentru descoperirea locurilor și a restaurantelor interesante, bazată exclusiv pentru recomandările utilizatorilor.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Bluesky crește, din nou, datorită lui Elon Musk CITEȘTE ȘI Bluesky crește, din nou, datorită lui Elon Musk

Între timp, locul Foursquare a fost luat de soluțiile giganților din domeniul tehnologiei, precum Google Maps, care dispune de o secțiune solidă de astfel de informații.

Compania justifică închiderea aplicației spunând că o face pentru a se concentra mai bine pe Swarm, o aplicație născută acum o decadă prin separarea funcției de check-in de aplicația Foursquare.

Dincolo de o rundă de disponibilizări la începutul anului, prin care s-a renunțat la 100 de oameni, Foursquare are o situație financiară bună, conform fondatorului Dennis Crowley.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicație
foursquare