iOS 18.1 ar putea fi lansat săptămâna viitoare cu Apple Intelligence

iOS 18.1 ar putea fi lansat săptămâna viitoare cu Apple Intelligence
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 10:24

Apple ar urma să lanseze iOS 18.1 în cursul săptămânii următoare și, odată cu acesta, să ajungă la utilizatori două seturi de funcții importante.

După mai multe luni în care a fost disponibili în versiune beta, iOS 18.1 va fi lansat săptămâna viitoare, conform mai multor surse citate de presa de peste ocean.

Urmărește-ne și pe Google News

iOS 18.1 este un update important întrucât aduce mai multe noutăți care nu au fost gata când a fost lansat iOS 18, în frunte cu Apple Intelligence.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Dezvoltatorii aplicațiilor de iPhone, obligați să furnizeze date de contact în Europa CITEȘTE ȘI Dezvoltatorii aplicațiilor de iPhone, obligați să furnizeze date de contact în Europa

Apple Intelligence este suita de inteligență artificială a companiei, care va cuprinde mai multe funcții, precum transcrierea înregistrărilor audio și corectarea sau rescrierea textelor în Pages, Mail și Notes.

Apple, care a pierdut startul cursei pentru dezvoltarea sistemelor de AI, va continua să lucreze și să adauge funcții noi suitei sale, care, cândva în cursul anului viitor, va fi disponibilă și în Uniunea Europeană.

iOS 18.1 va face posibile și mai multe funcții importante pentru căștile AirPods Pro 2, proaspăt lansate de companie. Cu suportul software necesar, acestea vor putea fi folosite pentru teste de auz și chiar ca aparate auditive.

Aceste funcții au fost aprobate de autoritățile americane și, la 250 de dolari, cât costă căștile, ar putea schimba dramatic piața aparatelor auditive, care pot costa mii de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 18.1
apple intelligence
airpods