Tarom continuă oferta și pentru rute interne: bilete cu tarife de la 23 euro

Tarom continuă oferta și pentru rute interne: bilete cu tarife de la 23 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:53

TAROM continuă, în perioada 28 - 30 octombrie 2024, campania de reduceri și pentru rutele sale interne, punând în vânzare bilete de avion la tarife începând de la 23 euro pentru zborurile într-un singur sens.

În ultima perioadă, compania națională aeriană a lansat oferte atât pentru rute externe, cât și pentru cele interne.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Metrorex vă întreabă - Tu cât de mulțumit ești de drumurile tale zilnice cu metroul? Set de întrebari CITEȘTE ȘI FOTO Metrorex vă întreabă - Tu cât de mulțumit ești de drumurile tale zilnice cu metroul? Set de întrebari
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum

Acum, oferta este valabilă pentru zborurile operate începând din data de 25 noiembrie 2024.

"Săptămâna aceasta poate începe cu o alegere bună scurtând distanța și călătorind în România de la 23 euro pentru un zbor într-un singur sens (dinspre destinațiile interne spre București), 47 euro (dinspre București către destinațiile interne), respectiv 69 euro pentru un zbor dus-întors.

FOTO Mitsubishi a dezvăluit un nou concept-car al unui SUV mediu. „Va fi un vehicul strategic global.” CITEȘTE ȘI FOTO Mitsubishi a dezvăluit un nou concept-car al unui SUV mediu. „Va fi un vehicul strategic global.”

Tariful include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg, iar toți pasagerii noștri beneficiază de check-in gratuit" precizează compania.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
oferte