Instagram va arăta videoclipurile mai puțin populare la o calitate mai scăzută

Instagram va arăta videoclipurile mai puțin populare la o calitate mai scăzută
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:12

Platforma deținută de Mark Zuckerberg, Instagram, va oferi videoclipurile mai populare la o calitate mai înaltă, pe când cele mai puțin populare la o calitate mai scăzută a imaginii, potrivit TechCrunch.

Executivul Adam Mosseri, care se ocupă de Instagram și Threads, a spus că Instagram încearcă să arate „videoclipul de cea mai înaltă calitate posibil”, dar a spus că „dacă ceva nu este vizionat pentru o lungă perioadă de timp – pentru că marea majoritate a vizualizărilor sunt la început – vom trece la un videoclip de calitate inferioară”.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Blocul Aro, proiectat de nepotul lui Ion Creangă, intră în consolidare, cu fonduri naționale nerambursabile. Cinematograful Patria, loc emblematic pentru București din 1935 - închis de aproape 10 ani așteptând lucrarea CITEȘTE ȘI FOTO Blocul Aro, proiectat de nepotul lui Ion Creangă, intră în consolidare, cu fonduri naționale nerambursabile. Cinematograful Patria, loc emblematic pentru București din 1935 - închis de aproape 10 ani așteptând lucrarea
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum

Aceasta nu este o informație complet nouă. Meta a scris anul trecut despre utilizarea diferitelor configurații de codificare pentru diferite videoclipuri, în funcție de popularitatea lor, arată StartUp Cafe.

Odată cu partajarea porțiunii de Story în care Adam Mosseri declară aceste lucruri pe Threads, mai mulți utilizatori au criticat decizia, până la a numi-o „cu adevărat nebună”.

Alți utilizatori au sugerat că această abordare ar putea favoriza creatorii de conținut mai mari și populari față de cei mai mici, care nu ar putea ajunge la multe persoane cu videoclipurile lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
video