Sute de mii de SUV-uri Ford, verificate pentru o defecțiune la frână

Sute de mii de SUV-uri Ford, verificate pentru o defecțiune la frână
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:29

Autoritățile de reglementare a siguranței pe drumurile publice din SUA investighează 368.309 SUV-uri Ford din țară, pentru frânarea mai lentă cauzată de defectarea furtunului de frână pe spate, transmite Reuters.

Evaluarea preliminară acoperă unele crossover-uri Ford Edge din anii 2015-2017, a spus Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA).

Urmărește-ne și pe Google News
GRAFICE Banca maib de la Chișinău - vehicul pentru a lua expunere pe o economie în creștere. Argumentele băncii care vrea să vină la București CITEȘTE ȘI GRAFICE Banca maib de la Chișinău - vehicul pentru a lua expunere pe o economie în creștere. Argumentele băncii care vrea să vină la București
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Plângerile susțin, de asemenea, că pierderea capacității de frânare are loc fără nicio avertizare prealabilă și are ca rezultat o distanță de oprire mai mare, a spus autoritatea de reglementare, scrie News.ro.

Ford a spus că lucrează cu NHTSA pentru a-i sprijini investigația.

Producătorul auto a rechemat 488.000 de vehicule Ford Edge și Lincoln MKX în 2020, de pe piața din SUA, pentru defecțiuni ale furtunului de frână.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
frana
suv