Renault gata să dezvăluie încă un concept, la Hanovra, care "reinventează" vehiculele comerciale

Renault gata să dezvăluie încă un concept, la Hanovra, care "reinventează" vehiculele comerciale
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 sep 2024

Un concept-car ce va ilustra „următoarea generație de vehicule comerciale” va fi prezentat de Renault la Hanovra, un salon auto dedicat automobilelor profesionale, de toate categoriile. Noul Master pe hidrogen va avea de asemenea premiera, înainte de Paris.

IAA Transportation, salon auto dedicat gamelor de vehicule comerciale, va aduce începând din 16 septembrie mai multe premiere din partea Renault, care anunță că va prezenta un concept car al unui model „ce indică spre următoarea generație de vehicule comerciale”. Acesta ar putea să ofere unele sugestii cu privire la o viitoare generație a lui Kangoo, deși mai sunt încă trei ani până la un eventual debut al unei noi generații. Singurul detaliu transmis deocamdată de Renault este legat de noțiune de „reinventare” a acestor vehicule.

Urmărește-ne și pe Google News

De asemenea, Renault va prezenta în premieră prototipul lui Master H2-TEch, versiune cu hidrogen a cunoscutului van al francezilor, care urmează să continue investițiile companiei franceze în acest tip de propulsie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Standul Renault de la Hanovra va include întreaga gamă de vehicule comerciale ușoare, precum și diverse propuneri de vehicule carosate, care au la bază modelele standard.

FOTO Cum ar arăta Dacia 1300 reintepretată cu tehnologie actuală? Renault a prezentat conceptul unui coupe derivat din celebrul R12 CITEȘTE ȘI FOTO Cum ar arăta Dacia 1300 reintepretată cu tehnologie actuală? Renault a prezentat conceptul unui coupe derivat din celebrul R12

Și divizia de mobilitate și finanțare, Mobilize,  va fi prezentă la salonul german cu modelul Bento, un vehicul micro-utilitar 100% electric.

În prezent, cele mai vândute vehicule comerciale ale Renault sunt Kangoo, care oferă și o versiune electrică, și Express, care a fost dezvoltat pe baza fostului model Dacia Dokker.

Salonul auto din Hanovra va găzdui între 16 și 22 septembrie standurile celor mai mari producători europeni și non-europeni de vehicule comerciale ușoare, fiind și cel mai cunoscut eveniment dedicat acestor segmente de vehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
reneault concept-car
kangoo
master h2