Ciolacu îi convoacă la Guvern pe primarul general al Capitalei și pe primarii de sector pentru problemele de trafic: Vom veni rapid cu soluții!

Ciolacu îi convoacă la Guvern pe primarul general al Capitalei și pe primarii de sector pentru problemele de trafic: Vom veni rapid cu soluții!
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2024

Premierul Ciolacu îi va convoca la Guvern pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și pe primarii de sectoare pentru a găsi soluții la problema traficului din Capitală, în contextul începerii noului an școlar.  

”Începerea școlii aduce, însă, și probleme legate de trafic în marile orașe, în mod special în Capitală. Aici avem simultan lucrări majore de extindere a metroului și de reabilitare a linilor de tramvai și a sistemului de încălzire. Sunt multe zone din oraș unde, din cauza lucrărilor, traficul este blocat. Trebuie mai multă implicare din partea autorităților locale și centrale, astfel ca bucureștenii să se poate deplasa decent prin București în aceste luni dificile. Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicușor Dan, cu primarii de sectoare și miniștrii implicați: Transporturi, Energie, Educație, Dezvoltare, Interne. Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor cu adevărat soluții! Și, după această întâlnire, vom veni rapid cu soluții!”, a promis Ciolacu.

Urmărește-ne și pe Google News
Cantitatea de țuică produsă anual în gospodăriile românilor și scutită de accize, majorată cu 100 litri. Argument: Limita actuală este ”mult prea mică” CITEȘTE ȘI Cantitatea de țuică produsă anual în gospodăriile românilor și scutită de accize, majorată cu 100 litri. Argument: Limita actuală este ”mult prea mică”
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Recent, premierui Ciolacu a mai anunțat că l-a sunat pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, cei doi stabilind să se întâlnească pentru a găsi soluții la problema termoficării diun București, unde jumătate din blocuri nu au apă caldă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciolacu
nicușor dan
trafic
capitală