ANAF vrea să cumpere bilete de avion într-un contract de până la 3,8 milioane lei. Ar putea lua peste 2.000 de bilete

ANAF vrea să cumpere bilete de avion într-un contract de până la 3,8 milioane lei. Ar putea lua peste 2.000 de bilete
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 12 aug 2024

ANAF vrea să cumpere până la 2.032 bilete de avion, în principal pentru rute externe, dar și pentru rute interne. Valoarea maximă a contractului scos la licitație este de până la 3,84 milioane lei (cu TVA). Contractul se întinde pe patru ani, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Biletele ar trebui să fie la la clasa business, în cazurile demnitarilor, și economic, în alte cazuri, dar și low-cost, dacă așa solicită ANAF.

Urmărește-ne și pe Google News
Directoarea Registrului Comerțului: Dacă actele pentru SRL sau PFA sunt depuse online pănâ la miezul nopții, a doua zi, după-amiază, firma poate fi înregistrată CITEȘTE ȘI Directoarea Registrului Comerțului: Dacă actele pentru SRL sau PFA sunt depuse online pănâ la miezul nopții, a doua zi, după-amiază, firma poate fi înregistrată
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Acordul cadru va avea o durată de 4 ani.

UPDATE 18.00 ANAF a anunțat, printr-un comunciat, că a demarat procedura de achiziție publicã în vederea încheierii unui acord cadru pentru furnizarea biletelor de avion necesare deplasãrilor interne și externe pentru salariații sãi, pentru urmãtorii patru ani. Urmare analizelor exante, prin aceastã masurã, vor fi costuri reduse. Deplasãrile se vor efectua în funcție de necesitãțile instituției, acordul cadru urmând a fi încheiat cu mai mulți operatori economici ce vor participa la licitație, iar valoarea acestuia este estimatã și neasumatã momentan ca o cheltuialã. Angajații ANAF participã la misiuni externe în cadrul: programelor Comisiei Europene, formatelor de lucru derulate sub egida IOTA (ANAF este membrã în cadrul Consiliului Executiv), formatelor de lucru derulate sub egida OECD în vederea susținerii candidaturii României la OECD, grupurilor de lucru ale Consiliului UE în vederea negocierii de propuneri de directivã și regulamente din domeniul fiscal (pentru care cheltuielile de transport internațional se ramburseazã ulterior de cãtre Consiliul Uniunii Europene, întâlnirilor bilaterale în baza Acordurilor de cooperare internaționalã sau a cadrului legal internațional de cooperare bilateralã.

Număr bilete vizate

  • cantitate minimă bilete tip intern - 307
  • cantitate maximă bilet tip intern - 509
  • cantitate minimă bilete tip internațional - 975
  • cantitate maximă bilete tip internațional - 1.523

Valoarea estimată a acordului cadru este de minim 2,05 milioane lei (fără TVA) și maxim 3,22 milioane lei (fără TVA).

Ajutor de stat pentru investiții cu impact major în economie - Începe prima sesiune de înscriere a proiectelor CITEȘTE ȘI Ajutor de stat pentru investiții cu impact major în economie - Începe prima sesiune de înscriere a proiectelor

ANAF va încheia contractul cadru cu un număr nelimitat de firme, dar cel puțin trei, urmând ca atunci când are nevoie de bilete, firmele cu care a semnat contractul cadru să fie notificate, iar Fiscul să aleagă oferta ce mai bună dintre cele primite.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
bilete de avion