STS vrea sediu la Constanța. Trei oferte

STS vrea sediu la Constanța. Trei oferte
scris 1 iul 2022

Trei asocieri de firme s-au înscris cu oferte la o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru un contract de proiectare și execuție lucrări în vederea realizării viitorului sediu al Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța. Contractul va avea o durată de 510 zile de la data atribuirii și a fost estimat la 18,45 milioane de lei, fără TVA.

Ofertele au fost depuse de asocierile formate din Con-A Operations și Con-A, General Service Grup 98 și Servcom Grup 85 și SSAB AG și Bemel AG, potrivit datelor remise de STS pentru Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

"Achiziția are ca obiect proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri administrative care va găzdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța, în vederea desfășurării în condiții optime a activităților curente ale instituției, ce va permite acomodarea infrastructurii tehnice, a sistemelor informatice și de monitorizare/management precum și a echipelor de administrare, inclusiv personalul care îl va deservi. Serviciile de proiectare se referă la elaborarea documentației tehnico-economice fazele DTAC, DTOE, PTh + DE și asistență tehnică din partea proiectantului. Lucrările de execuție se referă la construirea unui imobil cu regim de înălțime P+2E+E3R, inclusiv amenajări exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, bazin subteran pentru rezerva de apa, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită", scrie în anunțul de participare la licitație.

Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum

Structura de rezistență a clădirii este reprezentată de un sistem în cadre de beton armat prefabricate. Infrastructura este reprezentată de un radier general din beton armat. Închiderile exterioare vor fi realizate din tâmplărie de aluminiu și local perete cortină iar zonele pline vor fi realizare din zidărie de cărămidă.

Elkotech România - afaceri în creștere în 2021. Compania va fuziona cu IT Smart Distribution, al cărei business a fost anul trecut de 165,2 milioane de lei CITEȘTE ȘI Elkotech România - afaceri în creștere în 2021. Compania va fuziona cu IT Smart Distribution, al cărei business a fost anul trecut de 165,2 milioane de lei

"Clădirea va fi echipată cu sistem de alimentare cu energie electrica de joasa tensiune, grup electrogen, instalație electrică interioară de iluminat și pentru alimentarea echipamentelor, priză de pământ, instalație de protecție la supratensiuni atmosferice, sistem de încălzire/răcire centralizat, centrală termică, centrală de ventilație cu recuperare de căldură, sistem detecție și semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior și exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din 2 direcții redundante, sistem desfumare, instalații de apa rece și apă caldă, instalații de canalizare a apei uzate menajere și a apelor pluviale, gospodărire de apa și cameră de pompe. De asemenea, cladirea va cuprinde și un spațiu complet amenajat și dotat cu destinația de Data Room", se mai spune în anunț.

Electrolux România pierde definitiv în dosarul privind practici anticoncurențiale. Litigiul a început în 2014 CITEȘTE ȘI Electrolux România pierde definitiv în dosarul privind practici anticoncurențiale. Litigiul a început în 2014

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare. î

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
constanta
licitatie
sediu
directie judeteana
oferte