Grecia emite o alertă pentru risc ridicat de incendii. Pompierii se confruntă cu focare în mai multe zone ale țării

Grecia emite o alertă pentru risc ridicat de incendii. Pompierii se confruntă cu focare în mai multe zone ale țării
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2024

Agenția elenă de protecție civilă a emis o alertă de risc ridicat de incendiu pentru sâmbătă, în condițiile în care pompierii luptă împotriva mai multor incendii care se manifestă pe teritoriul Greciei, relatează publicația elenă Ekathimerini, preluată de Hotnews.

În Vilia, Attica de Vest, pompierii se confruntă cu focare împrăștiate într-o zonă de pădure stâncoasă, fără ca locuințele să fie amenințate în prezent. Intervenția implică 110 pompieri, 25 de vehicule, șase echipe terestre, trei avioane și șapte elicoptere.

Urmărește-ne și pe Google News
Strângerile de fonduri ale lui Biden sunt suspendate, donațiile scad CITEȘTE ȘI Strângerile de fonduri ale lui Biden sunt suspendate, donațiile scad
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În regiunea Krania, Pella, din Macedonia Centrală, eforturile de a controla un incendiu de pădure care a izbucnit joi seara sunt în curs de desfășurare. În Kastraki, Arcadia din Peloponez, 33 de pompieri, 11 vehicule, șase avioane și două elicoptere lucrează pentru a limita un alt incendiu, cu sprijinul camioanelor locale.

Incendiul din nordul Rodopi, care a începu vineri, este parțial sub control. Treizeci de pompieri rămân în așteptare pentru o eventuală reaprindere.

Samsung întrerupe livrările căștilor Galaxy Buds 3 Pro CITEȘTE ȘI Samsung întrerupe livrările căștilor Galaxy Buds 3 Pro

Alerta Agenției de Protecție Civilă acoperă Attica, părți din Peloponez (Corint și Argolis) și Grecia Centrală (Viotia și Evia).

Serviciile locale și municipalitățile sunt în alertă maximă. Cetățenii sunt sfătuiți să evite activitățile care ar putea declanșa incendii, cum ar fi arderea resturilor sau utilizarea utilajelor care produc scântei. Personalul de stingere a incendiilor este în stare de alertă, existând supraveghere aeriană și patrule.

viewscnt
Afla mai multe despre
incendii grecia
călătorie grecia